Menu
Your Cart
Vi sender samme dag ved bestilling før 12:00. Handle nå

Stort utvalg av brukt Samsung Galaxy

Dagens smarttelefoner har gjerne begrenset levetid og blir fort utslitt. I tillegg har de nyeste modellene de siste årene begynt å bli svært så kostbare. Prisøkningen rettferdiggjør ikke sårbarheten produktene har, og flere og flere nordmenn går til innkjøp av brukte smarttelefoner. Og hvorfor ikke? Så lenge en autorisert servide-partner fra produsentene bytter original deler og rengjør Samsung Galaxy- telefonen, vil den være så god som ny.


Vi i IT24.NO mottar en rekke Samsung Galaxy- modeller fra en rekke seriøse samarbeidspartnere. Vi stiller høye krav om kvalitet og lite slitasje på produktene. Våre autoriserte service-partnere fra Samsung tester og rengjør samtlige produkter godt før vi legger de ut for salg. Vi blir stadig overrasket over den høye kvaliteten på mobiler så fort de er pent brukt og rengjort på en profesjonell måte.


Nettbutikk med en rekke Galaxy-modeller

Hos oss i IT24.no finner du et rikelig utvalg av Samsung Galaxy-modeller. Vi har alt fra nyere modeller til eldre klassikere. Vi forstår at enkelte ønsker å holde seg til den Galaxy-modellen man er vant med fremfor å måtte lære noe nytt.


Alle våre mobiler som er tilgjengelig i vår nettbutikk har gjennomgått en rekke tester og rengjøring. Dette er en prosess som oftest gjør mobilen så god som ny. Mobilene som ikke passerer testen blir heller gjort tilgjengelig for deg. Så bekymre deg ikke. Det vil føles som en ny mobil!


Dersom du er i nærheten av Stokke kan henteordren hentes så fort du får melding om at "Status er ferdig". Vår adresse er: Borgeskogen 47, 3160 Stokke.


Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller trenger informasjon vedrørende våre mobiltelefoner.

Informasjonskapsler
Vi hos iT24.no ønsker å gi deg en unik handleopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies). Noen av disse er nødvendige for at nettbutikken vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Lukk» godkjenner du bruken av cookies.