Menu
Your Cart
Vi sender samme dag ved bestilling før 12:00. Handle nå

PC/ Mac/ Tastaturetiketter


Merke: it24.no Internt varenummer: L265
Bokstavene er MØRKE (på gjennomsiktige etiketter) så tegnene synes godt på lyse tastaturer (ved siden av de originale tegnene på tastaturet).Norske etiketter til utenlandske LYSE/HVITE tastaturer). For MAC eller PC med taster som er fra 14mm og mer i høyde (og minst 11mm brede). Spesielle etiketter ..
Kr. 24,-
Eks. Moms:Kr. 19,-
Merke: it24.no Internt varenummer: L33
Norske etiketter til utenlandske LYSE/HVITE tastaturer. som er engelsk). For MINI-PC med taster som er fra 10-14mm i høyde (og minst 11mm brede). Etikettene er gjennomsiktige med sorte tegn (og noen blå Fn-symboler)...Bruksanvisning for montering følger med. De kan benyttes på både brukte og nye tas..
Kr. 24,-
Eks. Moms:Kr. 19,-
Tastaturetiketter m/norske tegn for utenlandske MØRKE MAC/PC-tastatur Tastaturetiketter m/norske tegn for utenlandske MØRKE MAC/PC-tastatur
Populær Ny vare
Merke: it24.no Internt varenummer: L266
Bokstavene er LYSE (på gjennomsiktige etiketter) så tegnene synes godt på mørke tastaturer (ved siden av de originale tegnene på tastaturet).Norske etiketter til utenlandske MØRKE/SORTE tastaturer). For MAC eller PC med taster som er fra 14mm og mer i høyde (og minst 11mm brede). Spesielle etiketter..
Kr. 24,-
Eks. Moms:Kr. 19,-
Tastaturetiketter m/norske tegn for utenlandske MØRKE MINI-PC-tastatur
Populær Ny vare
Merke: it24.no Internt varenummer: L268
Norske etiketter til utenlandske MØRKE/SORTE tastaturer. som er engelsk). For MINI-PC med taster som er fra 10-14mm i høyde (og minst 11mm brede). Etikettene er gjennomsiktige med hvite tegn (og noen blå Fn-symboler)... Bruksanvisning for montering følger med. De kan benyttes på både brukte og ..
Kr. 24,-
Eks. Moms:Kr. 19,-
Viser 1 to 4 of 4 (1 Pages)
Informasjonskapsler
Vi hos iT24.no ønsker å gi deg en unik handleopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies). Noen av disse er nødvendige for at nettbutikken vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Lukk» godkjenner du bruken av cookies.