Menu
Your Cart
Vi sender samme dag ved bestilling før 12:00. Handle nå

Apple iPhone SE 32GB Space Gray Modell A1723 GRADE B/C* BRUKT* Non-Retail*

Apple iPhone SE 32GB Space Gray Modell A1723 GRADE B/C*  BRUKT* Non-Retail*
Nyankommet Brukt
Apple iPhone SE 32GB Space Gray Modell A1723 GRADE B/C* BRUKT* Non-Retail*

NB! Det er ikke noen forskjell på garanti-/reklamasjonsvilkårene ut i fra kjøpsloven på denne og en helt annen ny vare som kommer i forseglet  originalforpakning! 

"Non-Retail"* (vil si uten butikk-innpakning, uten lader/kabel/ørepropper). Kommer i nøytral innpakning.

NB! ikke noe tilbehør med denne, men tilbehør kan velges i tillegg under for en rimelig penge (hvert enkelt tilbehør kan du etterpå fjerne eller legge til flere av i handlekurven).

DEMO/BRUKT*: Esken har blitt åpnet/fjernet og produktet har blitt inspisert/testet. Telefonen er garantert helt originalt og 100% i orden. Du har uansett full reklamasjonsrett og garanti. Dersom noe skulle være feil på telefonen vil det dekkes av garanti. Telefonen kan ved evt. feil sendes til oss eller leveres til autorisert verksted. Vi er et norsk firma og norsk reklamasjonsrett gjelder. Vi sender kun fra Norge, og du kan også hente på vårt lager i Norge (Stokke i Vestfold).

Hvis du kjøper denne alene må du i tilleg ha: USB-lader, USB-kabel, og handsfree/ørepropper dersom du  trenger det. Det kan velges som tilbehørspakker her under valg. 1 stk. "SIM-eject tool" er gratis.

Mer beskrivelse av telefonen finnes på produsenten sine sider og andre steder.

Hva betyr graderingen på iT24.no:

GRADE A*: Aller beste gradering på utseende. Dvs. at det ikke er mulig å se at enheten er testet/brukt. Det skal altså ikke være noen synlige merker, hakk eller lignende tegn på slitasje/bruk. Den ser med andre ord helt ut som ny. Men den har normalt vært litt i bruk selv om man ikke kan se det.

GRADE B*: Nest beste gradering på utseende. Dvs. at det er lite synlige merker etter bruk (ingen betydelige riper/merker, men veldig små merker etter håndtering kan være synlig). Den ser med andre ord nesten ut som ny.

GRADE C*: Det er litt mer synlige merker etter bruk enn grade B (litt små riper/merker på sidene/bak, og bare noen få "hairline" merker på skjermen, men vil ikke ha praktisk betydning og er praktisk talt ikke synlig ved bruk).

GRADE D*: Det er litt mer synlige merker etter bruk enn grade B og det kan være litt mer små riper/slitasje på skjermen enn grade C (men garantien/reklamasjonsretten er den samme på alle graderinger og alt fungerer som det skal).

Dersom det står f.eks. GRADE B/C vil det si at graderingen ligger midt mellom B og C.

Hvis du kjøper denne alene må du i tillegg ha: Lader: USB-lader (evt. trådløs), USB-kabel, verktøy for å skifte SIM-kort (evt. binders), og handsfree/ørepropper dersom du  trenger det. Det kan velges noen tilbehørspakker her under valg.

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
Dårlig Bra
Captcha
  • Lagerantall: 1
  • Internt varenummer: L331
Kr. 1.680,-
Eks. Moms: Kr. 1.344,-

Tilgjenglige valg

Informasjonskapsler
Vi hos iT24.no ønsker å gi deg en unik handleopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies). Noen av disse er nødvendige for at nettbutikken vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Lukk» godkjenner du bruken av cookies.