Menu
Your Cart
Vi sender samme dag ved bestilling før 12:00. Handle nå

Samsung Galaxy S10+ PLUS SM-G975F /DS 128GB DUOS (Dual SIM) BRUKT* (GRADE B*) Non-Retail* Prisme Svart

Samsung Galaxy S10+ PLUS SM-G975F /DS 128GB DUOS (Dual SIM) BRUKT* (GRADE B*) Non-Retail* Prisme Svart
Nyankommet Brukt
Samsung Galaxy S10+ PLUS SM-G975F /DS 128GB DUOS (Dual SIM) BRUKT* (GRADE B*) Non-Retail* Prisme Svart

Hva betyr graderingen på iT24.no (kun kosmetisk - alle har garanti og fungerer 100%):

GRADE A*: Aller beste gradering på utseende. Dvs. at det ikke er mulig å se at enheten er testet. Det skal altså ikke være noen synlige merker, hakk eller lignende tegn på slitasje/bruk. Den ser med andre ord helt ut som ny.

GRADE B*: Nest beste gradering på utseende. Dvs. at det er lite synlige merker etter bruk (ingen betydelige riper/merker, men veldig små merker etter bruk kan være synlig). Den ser med andre ord nesten ut som ny.

GRADE C*: Det er litt mer synlige merker etter bruk enn grade B (litt små riper/merker på sidene/bak, og bare noen få "hairline" merker på skjermen, men vil ikke ha praktisk betydning og er praktisk talt ikke synlig ved bruk).

Noen kan også ha "Grade D" og da vil det være ganske mye slitasje, men alt fungerer som det skal og garanti/reklamasjonsrett gjelder uansett dersom det oppstår feil.

Hvis det står f.eks. B/C betyr det at den ligger midt mellom disse to graderingene.

NB! Det er ikke noen forskjell på garanti-/reklamasjonsvilkårene ut i fra kjøpsloven på denne og en helt annen ny vare som kommer i forseglet  originalforpakning! 

DEMO/BRUKT/TESTET*: Esken har blitt åpnet og produktet har blitt inspisert/testet/brukt. Alt er garantert helt originalt og 100% i orden. Du har uansett full reklamasjonsrett og garanti. Dersom noe skulle være feil på telefonen vil det dekkes av garanti.

"Non-Retail"* (vil si uten butikk-innpakning, uten lader/kabel/ørepropper). Kommer i nøytral innpakning.

NB! ikke noe tilbehør med denne, men tilbehør kan velges under for en rimelig penge (hvert enkelt tilbehør kan du etterpå fjerne eller legge til flere av i handlekurven).

Hvis du kjøper denne alene må du i tillegg ha: Lader: USB-lader (evt. trådløs), USB-kabel, verktøy for å skifte SIM-kort (evt. binders), og handsfree/ørepropper dersom du  trenger det. Det kan velges noen tilbehørspakker her under valg.

Mer beskrivelse av telefonen finnes på produsenten sine sider og andre steder (original med full garanti reklamasjonsrett).

https://www.samsung.com/no/support/model/SM-G973FZKDHTS/

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
Dårlig Bra
Captcha
  • Lagerantall: 2
  • Internt varenummer: L396
  • EAN: 8801643659783
  • MPN: SM-G975FZKDNEE_DS
Kr. 6.540,-
Eks. Moms: Kr. 5.232,-

Tilgjenglige valg

Informasjonskapsler
Vi hos iT24.no ønsker å gi deg en unik handleopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies). Noen av disse er nødvendige for at nettbutikken vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Lukk» godkjenner du bruken av cookies.