Menu
Your Cart
Vi sender samme dag ved bestilling før 12:00. Handle nå

Betalingsvilkår

Informasjon for Faktura:

Ved betaling med faktura samarbeider vi med Svea Finans NUF. For å betale med faktura må du angi ditt personnummer eller organisasjonsnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Samtlige faktura er overdratt til Svea Finans NUF sin eiendom, og befriende betaling skal kun skje til Svea Finans NUF. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager.  Ved for sen betaling vil det påløpe purregebyr og forsinkelsesrenter. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli overdratt til inkasso.

 

Informasjon for Delbetaling:

Gjennom vårt samarbeid med Svea Finans NUF kan du opprette en kontokreditavtale og delbetale ditt kjøp. Kredittiden velger du med å krysse av i det kampanjealternativet som passer for deg. Kjøpet kan alltid betales i sin helhet når som helst, innen forfall.For å betale med delbetaling må du angi ditt personnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk.

Nominell rente er 0%. Selv om det ikke er noen nominell rente vil den effektive renten avhenge av størrelsen på beløpet og hvor lang tid du bruker på å nedbetale. Du kan betale mer enn minstebeløpet hvis du ønsker, og beløpet pr. måned er uansett kr. 35,-. Når du har betalt alt vil det ikke påløpe flere gebyrer.

Eksempel på effektiv rente ved kjøp på 10 000 kr, varighet 12 måneder, 0% rente, etableringsgebyr 195 (betales kun en gang og kommer i tillegg), termingebyr 35 (pr. måned og kommer også i tillegg) kr: 10,68%

Totalprisen avhenger altså av hvor mange måneder som brukes før det er helt nedbetalt, og du kan betale mer/raskere enn planlagt hvis du ønsker.

 

Har du spørsmål kan du ringe 73 93 06 70 for mer informasjon

"Allmenne vilkår" og "Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt" finner du her (https://www.svea.com/no/nb/bedrift/betalingslosninger/netthandel/kontovilkar/)

 Informasjonskapsler
Vi hos iT24.no ønsker å gi deg en unik handleopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies). Noen av disse er nødvendige for at nettbutikken vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Lukk» godkjenner du bruken av cookies.